Dětské vyvýšené postele

Dětské vyvýšené postele jsou opravdu speciální. Nabízejí totiž velmi pestré využití. Nejenže přinesou do pokoje místo ke hraní, ale mnohdy také psací stůl, zážitek a radost. Vyvýšená postel podpoří kreativitu, zanechá prostor na hraní a možnost vytvoření bunkru.

dětske-vyvysene-postele

Je několik druhů vyvýšených postelí. Vyvýšená postel se skluzavkou povzbudí děťátko opustit svou milovanou postel. Stačí se uklouznout dolů a utíkat do školky. Kdo by takovou možnost nevyužil. V případě, že je vaše ratolest možná až moc neposedná a z jednorázového ranního uklouznutí by se stal národní sport, máme "záložní" plán - vyvýšená postel s psacím stolem. Tato postel může děťátku sloužit i během předškolního či školního období a standardně bývá dodávána s žebříkem, případně schůdky. Můžete ji obzvláštnit bohatým příslušenstvím. Bunkry, tunely a záclonky s dívčími a chlapeckými motivy, promění pokoj na to pravé pohádkové místo plné hry a zábavy. Holčičky si tak mohou hrát na malé maminky a princezny a kluci na bojovníky či piráty skryté v nedobytném bunkru. 

vyvysene-postele-do-detskeho-pokoje

Vaše děťátko roste a s ním rostou i jeho nároky, touhy a potřeby. Příslušenství můžete kdykoli zaměnit za trendy ozdobná světýlka, která by mohla potěšit především dívky nebo postel nechat v základním standardu, který neurazí žádného teenagera. Vyvýšená postel tak může doprovázet dítě nejen během jeho prvních, ale i následujících let. Proto je velmi důležitá správná volba materiálu a nadčasové barvy. Mezi oblíbené neutrální barvy patří bílá, šedá a přírodní barvy: borovice, dub a buk.